Shootings

Marimurtra es desplega com un gran jardí salvatge dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferents, un gran jardí que allotja en el seu interior altres jardins. És difícil d’imaginar que en un únic indret com és Marimurtra es puguin gaudir diferents sensacions i experiències, però aquest privilegiat racó de la Costa Brava et permet sentir-ho.

Cansats de fer quilòmetres per trobar les millors localitzacions?

Les més de 4.000 espècies que conviuen en aquest paratge de la Costa Brava fan possible viatjar a diferents indrets d’arreu del món sense sortir de Marimurtra.

El bosc musical de bambús de l’Orient

La selva tropical… La pèrgola

La pagoda asiàtica

Un paisatge àrid de cactus: Amèrica i Mèxic

Racons d’Austràlia

El monument històric de Marimurtra? El Templet de Linné

Un dels racons més bonics i emblemàtics de la Costa Brava, amb una arquitectura romàntica, i amb una exclusiva ubicació a la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.

Els nostres clients

L’equip del jardí disposa d’una àmplia experiència professional com a localització per a rodatges d’anuncis publicitaris, catàlegs de moda i de producte comercial. Aquests són alguns dels clients que han treballat amb nosaltres.

Shootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localitzacióShootings Marimurtra localització

Descarregar PDF

Per a sol·licitar més informació poseu-vos en contacte amb: esdeveniments@marimurtra.cat