Esdeveniments i lloguer d’espais

Casaments

Marimurtra ofereix una gran varietat d’espais a l’aire lliure en un paradís natural, on viure experiències úniques. L’equip d’esdeveniments de Marimurtra som persones amb l’objectiu de fer realitat els vostres somnis. La nostra professionalitat i implicació són el que ens defineix. Volem participar en el vostre casament fent possible la vostra història, perquè si es pot pensar es pot fer.

Per a sol·licitar una visita al Jardí per a un casament poseu-vos en contacte amb: esdeveniments@marimurtra.cat

Descarregar PDF

Shootings

Marimurtra es desplega com un gran jardí salvatge dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferents, un gran jardí que allotja en el seu interior altres jardins. És difícil d’imaginar que en un únic indret com és Marimurtra es puguin gaudir diferents sensacions i experiències, però aquest privilegiat racó de la Costa Brava et permet sentir-ho.

Aquests jardins amb espècies d’arreu del món fan viatjar a petits racons com la pèrgola selvàtica, el bosc musical de bambús de l’Orient, àrides extensions d’Amèrica, racons d’Austràlia, i molts d’altres regnes florals.   És per això que Marimurtra és una localització ideal per realitzar rodatges, sessions de fotografies, catàlegs de moda o de producte comercial o esdeveniments d’empresa.

Ofereix una immensa varietat d’escenaris, tots ells únics i privilegiats per la seva perfecta ubicació. Gràcies a la seva diversitat, Marimurtra és un indret ideal per celebrar reunions d’empresa o comercials. Un ambient diferent, relaxat i paradisíac perfecte per trencar la rutina i celebrar el teu esdeveniment empresarial.

Per a sol·licitar més informació poseu-vos en contacte amb: esdeveniments@marimurtra.cat

Descarregar PDF

Esdeveniments d’empresa

El Jardí Botànic Marimurtra és un espai singular situat sobre la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera, on celebrar el vostre esdeveniment d’empresa a mida.

Marimurtra ofereix una gran varietat de paisatges i espais a l’aire lliure en un paradís natural, on generar les millors idees i viure experiències úniques. Un entorn on cada activitat és un regal inoblidable.

Per a sol·licitar més informació poseu-vos en contacte amb: esdeveniments@marimurtra.cat

Descarregar PDF

Les Nits de Marimurtra

Les Nits de Marimurtra, com a oferta lúdica, cultural, musical i diferenciada s’han anat consolidant edició rere edició fins a arribar al moment actual en què s’han convertit en el festival de referència de la Costa Brava sud.

La Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, continua apostant per un cartell de qualitat que s’avingui amb l’exclusivitat que ofereix el Jardí per fer-hi els concerts.

Com cada any, el conegudíssim templet de Linné serà l’escenari on es duran a terme el concerts de Les Nits de Marimurtra. Un escenari privilegiat situat sobre la cala Sa Forcanera, la primera cala de la Costa Brava. Un escenari també únic perquè ofereix una vista exclusiva i privilegiada del mar mentre es gaudeix d’un espectacle únic.

Entrades