Casaments

Marimurtra ofereix una gran varietat d’espais a l’aire lliure en un paradís natural, on viure experiències úniques. L’equip d’esdeveniments de Marimurtra som persones amb l’objectiu de fer realitat els vostres somnis. La nostra professionalitat i implicació són el que ens defineix. Volem participar en el vostre casament fent possible la vostra història, perquè si es pot pensar es pot fer.

Espais

La benvinguda a Marimurtra

Espai amb unes vistes extraordinàries al Templet de Linné. Ideal per rebre els convidats amb la Welcome drink.
Plaça de Goethe dóna la benvinguda i marca l’inici del casament. Aquí és on comença la impressionant baixada de la núvia per les escales d’Epicur.

welcome drinks marimurtra casament wedding boda

Templet de Linné

El moment més romàntic i esperat del casament és la cerimònia, i a Marimurtra  no podríem celebrar-ho en un indret més privilegiat: el Templet de Linné.
El monument històric més singular del jardí és sens dubte un dels racons més bonics de la Costa Brava, amb una arquitectura romàntica, i amb una exclusiva ubicació a la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.

 Plaça de Lloret, comença el tastet!

En aquest balcó de Marimurtra es pot sentir la força del mar sobre els penya-segats de la Costa Brava, una experiència ideal per acompanyar-la de l’aperitiu.

aperitiu marimurtra casaments

Banquet a la Costa Brava

En aquest indret podreu viure l’esperat banquet de la mà dels nostres càterings professionals envoltats d’un paisatge idíl·lic i exclusiu.

banquet casament marimurtra foto andrea ferrara
L’estany, el moment de ballar, compartir i gaudir

L’estany és un espai que es troba envoltat per l’entorn i la vegetació del jardí. Es crea un ambient únic i festiu on dur a terme l’open bar i el ball del vostre casament.

 Pla B cerimònia

La vela al Templet de Linné és un recurs del qual disposem en cas de condicions meteorològiques adverses. Queda totalment integrada en l’entorn pels seus materials i tonalitats.

pla b cerimonia marimurtra casaments

Per a sol·licitar una visita al Jardí per a un casament poseu-vos en contacte amb: esdeveniments@marimurtra.cat

Descarregar PDF