‘Fan de Marimurtra’

El passat mes de març la Fundació Carl Faust va organitzar el concurs fotogràfic ‘H2oMarimurtra’ a les xarxes socials amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua. Els guanyadors premiats van ser obsequiats amb la targeta ‘Fan de Marimurtra’, un nou projecte que ofereix la possibilitat als visitants de gaudir d’un abonament anual per visitar el jardí botànic de la Costa Brava.

Aquest projecte sorgeix de la demanda d’alguns visitants de voler conèixer el Jardí en les seves diferents etapes i veure com evoluciona al llarg de les estacions de l’any. Un jardí és un museu viu que es relaciona amb l’entorn físic més immediat i que connecta amb el factor canviant de la naturalesa. Així, l’evolució de la col·lecció de més de 4.000 espècies dels cinc continents del Jardí Botànic Marimurtra és màgia per als ulls: a la primavera, es pot observar la major part de les espècies mediterrànies en floració però, a l’hivern, hi ha moltes espècies que arriben al seu punt àlgid d’esplendor, tal com els àloes, eufòrbies o cactus.

Els ‘Fans de Marimurtra’ podran adquirir la seva acreditació a la botiga del Jardí Botànic Marimurtra. Té un cost de 30€ i permet visitar el Jardí tantes vegades com es vulgui durant un any natural des del moment de la seva adquisició. Són abonaments personals i intransferibles.

Podeu adreçar-vos a marimurtra@marimurtra.cat o al 972 33 08 26 per adquirir les targetes ‘Fan de Marimurtra’ o per a més informació.